Leiderschap
grfx/uploadedimages/leiderschapmanagementverschil_thumb.jpg

Leiderschap

LeiderschapWERK JIJ ALS MANAGER OF BESTUURDER HET HARDST VAN IEDEREEN?

Veel managers en bestuurders zijn vooral druk met managementcorvee, met als gevolg:
* Je doet s avonds op de bank je emails als je partner naar de sportschool of de film is.
* Je raakt al gestresst als je op zondagavond in je agenda kijkt.
* Je bent altijd te laat om de kinderen op te halen.
* Je telefoon gaat onophoudelijk.
* Je hebt te weinig tijd
* Je wordt geregeerd door de waan van de dag, je hebt geen tijd om stil te staan en koers te bepalen of creatieve dingen te bedenken waar je team beter van wordt.

Met als gevolg? Altijd een opgejaagd gevoel, te weinig aandacht voor de kinderen en nauwelijks tijd voor sporten of een intiem avondje met je partner. Wanneer was het eigenlijk dat je je voor het laatst echt ontspannen hebt gevoeld? Wat kun je anders dan doorgaan op de ingeslagen weg? Hoe lang ga je dit nog volhouden? Is er iemand in jouw omgeving die dat opmerkt en waar je naar luistert? Die jou opmerkt? Je constateert van niet. Hoog tijd om zelf het heft in handen te nemen en de bakens te verzetten. Want het was eigenlijk nooit de bedoeling dat je hier in terecht zou komen. Dit had je niet verzonnen toen je van de universiteit of het HBO kwam. Je had idealen en een hoop ideeën wat je met je leven wilde.


WAT KAN MURRE COACHING VOOR JOU BETEKENEN?


Murre Coaching is gespecialiseerd in het coachen van managers en bestuurders in hun leiderschapsrol. Ik ben zelf meer dan tien jaar werkzaam geweest in verschillende hogere managementfuncties en kan me daardoor goed inleven in de functie die je vervult, met je meedenken en vanuit verschillende invalshoeken (leiderschaps) vraagstukken benaderen. Daarbij onderzoeken wij jouw drijfveren en unieke kwaliteiten als leider en waar je nog wat te ontwikkelen hebt. Na een aantal sessies is jouw gedragsarsenaal uitgebreid en kun je zaken vanuit meerdere perspectieven bekijken. Je hebt beter in de gaten wat wel en niet past bij jou als leider.

SPARRINGPARTNER


Al jaren ben ik sparringpartner voor verschillende managers en bestuurders in topposities. Want soms is het fijn om veilig en open te kunnen praten met iemand zonder persoonlijk belang, maar wel met kennis van zaken. Afhankelijk van de behoefte kijk ik bijvoorbeeld met jou naar de koers en strategie van de organisatie, bespreek ik lastige organisatievraagstukken en jouw manier van opereren daarin. Ik schroom niet om je af en toe een spiegel voor te houden en vraag door naar de beweegredenen bij je handelen en besluiten. Maar altijd vanuit het idee dat het de organisatie en jou als manager of bestuurder helpt.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek: 06-14825202. Want jij bent belangrijk!