Levensvragengrfx/uploadedimages/img20160430wa0001_thumb.jpg

Levensvragen

LevensvragenHEB JIJ HET GEVOEL DE WEG EEN BEETJE KWIJT TE ZIJN?

Het leven is niet altijd een geplaveid pad. Soms gaat het voor de wind en soms lopen we voor korte of langere tijd vast. We weten het even niet meer. Niets menselijks is ons vreemd. Murre Coaching helpt je belemmeringen op te lossen op het gebied van relaties, kinderen, persoonlijke groei en toekomstwensen. Ik loop graag een tijdje met je mee, laat je nieuwe wegen zien en zoek graag samen met jou naar oplossingen voor lastige vraagstukken. Net zo lang tot je je weer voldoende in staat voelt om alleen verder te wandelen.


MOGELIJKE OORZAKEN

Het kennen of herkennen van de oorzaak van het gevoel ‘het even niet meer te weten’ is vaak al een deel van de oplossing. Daarom ga ik samen met jou op zoek naar mogelijke oorzaken. Soms denken we dit wel te weten, maar vaak ligt het ingewikkelder en is er sprake van een combinatie van oorzaken. Een paar voorbeelden:
- De energiebalans is verstoord is geraakt. Er zijn te veel energievreters en te weinig energiebrengers.
- Er zijn onverwerkte zaken uit het verleden, bijv. je vindt jezelf eigenlijk nooit goed genoeg en dat speelt ook in je volwassen leven voortdurend een rol. Of je vindt van jezelf dat je alles perfect moet doen met als gevolg dat je nooit tevreden bent.
- Je zit in een relatie waarin je niet voor jezelf op durft te komen
- Je bent zo sensitief dat je het gevoel hebt dat de wereld je overspoelt
- Je vindt het moeilijk in contact met jezelf te blijven en voor jezelf te zorgen en in plaats daarvan de hele tijd zorg je voor anderen.


HOE WERKT MURRE COACHING?

Als je contact hebt gezocht met Murre Coaching, nodigen we je uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we samen je situatie in beeld. Daarna bepaal jij of je voldoende vertrouwen voelt om met mij verder aan de slag te gaan. Bij een positief besluit, bespreken we in het tweede gesprek het plan van aanpak. Dat is altijd een aanpak op maat. Ieder mens is immers anders. Ik ben in staat om verschillende methodieken in te zetten afhankelijk van jouw vraag. De sessies duren anderhalf uur en zijn vaak een combinatie van gesprek en oefeningen. Ook krijg je geregeld een opdracht mee om nieuw gedrag uit te proberen. Want erover praten is één, iets in de praktijk brengen is twee.

Nieuwsgierig? Of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in of neem direct contact op voor een gratis kennismakingsgesprek: 0614825202.


BEP & FATIMA, VOOR VROUWEN MET WEINIG INKOMEN

Bep en Fatima is een groep professionele vrouwelijke coaches, loopbaanadviseurs en HRM-adviseurs. Wij coachen - naast ons betaalde werk in andere bedrijven/organisaties - bij Bep & Fatima op vrijwillige basis. Dit doen wij gratis omdat wij het belangrijk vinden dat ook vrouwen met weinig inkomen de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen. Een beetje hulp daarbij kan nuttig zijn. bepenfatima.weebly.com