Leertrajecten ontwerpengrfx/uploadedimages/procrastinatio__creativity__mario_provencher__business__management__coaching_thumb.jpg

Leertrajecten ontwerpen

Leertrajecten ontwerpenGOED TOEGERUSTE MEDEWERKERS BEPALEN HET SUCCES VAN UW ORGANISATIE

De wereld verandert. Kennis is met één druk op de knop te vinden. Dat vraag van jouw professionals een voortdurende aanpassing. De nadruk komt steeds meer op het zoeken naar de juiste vaardigheden en competenties te liggen.

Hoe richt u uw organisatie hierop in? Heeft u de juiste competentieprofielen voor uw medewerkers? Haalt u het beste uit uw mensen en de mensen uit zichzelf? Is er nog winst te behalen? De juiste en voldoende toegeruste mensen kunnen het verschil maken tussen een succesvol of een noodlijdend bedrijf.

Murre Coaching kijkt met u naar het HRM-systeem in uw organisatie. Hoe werft u uw personeel? Naar welke competenties kijkt u en hoe volgt en toetst u vervolgens uw mensen? Is het scholingsbeleid echt effectief en levert het rendement op of moet het geoptimaliseerd worden? Graag ontwikkelt of optimaliseert Murre Coaching uw opleidingenhuis of leertrajecten.

PROGRAMMA MANAGING VAN MURRE COACHING, TWEE VOORBEELDEN

In 2014/2015 heb ik als programmamanager bij LTO Noord een programma voor bestuurlijke ontwikkeling ontwikkeld, beschreven en opgezet. Dit resulteerde in 2015 in een Bestuurders Academie. Het unieke aan deze Academie is dat er een intern HRM-systeem voor bestuurders uit de agrosector aan is gekoppeld. Bestuurders kunnen opleidingen op maat volgen die passen in hun persoonlijke ontwikkelplan. Momenteel volgen 230 bestuurders uit de agrosector en aanverwante organisaties talentenprogramma s, mastertrajecten en masterclasses binnen deze Bestuurders Academie.

WAT KAN MURRE COACHING NOG MEER BETEKENEN?

Als dochter van een pionier, pionier ik zelf ook graag. In mijn functie als programmamanager bouwde ik samen met externe specialisten bij de CNV Vakcentrale een programma Werkdruk de baas, een preventief programma om werkdruk de baas te blijven. Dit programma is geïmplementeerd bij politieorganisaties, het onderwijs en het bedrijfsleven. Voor de gemeente Zwolle ontwikkelde ik een programma dat bijstandsvrouwen terug leidt naar werk met een speciaal opleidingstraject tot betaald gastouder voor kinderen van werkende ouders.


Graag ontwikkelt Murre Coaching een opleidingsprogramma, leertraject of een ander programma binnen uw organisatie, aangepast op uw specifieke vraag. Neem vooral contact op voor een verkennend gesprek 06-14825202